Eu sunt Teodora, cunoaște-mă mai bine

 

Cine sunt eu?

Aiii ce întrebare…, greu de răspuns …

Sunt Teodora Coman, mamă a doi copii superbi, pasionată de curățenie, îngrijire personală și de o viața sănătoasă , deși îmi place nu înseamnă că „reușesc practic întotdeauna”.


Într-o perioadă mai veche a vieții mele am fost o „Practicantă de jogging”, mi-a plăcut să merg la alergat după o zi de muncă pentru a elibera toată tensiunea acumulată în timpul zilei, dar puțin câte puțin am abandonat viața sănătoasă …

Când am creeat propria mea afacere am început o nouă aventură în viata , am devenit propriul meu „șef”, trebuie să recunosc că mi-am abandonat obiceiurile bune și aproape fără să-mi dau seama că am devenit o persoană sedentară.

Efortul meu cel mai mare a devenit să merg de acasă la birou (care este aproximativ 3 minute de mers cu autoturismul ) și mâncarea mea a devenit un adevărat dezastru, nici urmă de lucruri sănătoase, 🤔 nu chiar așa 😂, dar nu eram deloc atentă cu ceea ce mâncam!.

Devenind atât de obosită săptămânal, încât tot ce-mi doream era să vizionez emisiuni sau seriale pe canapea în timp ce mâncam niște crănțănele și multe dulciuri

Din fericire, în urmă cu câteva luni, mi-am dat seama că nu mai pot continua așa 🖐, obiceiurile mele proaste urmau să se sfârșească prin a-mi face probleme de sănătatea și a trebuit să ies din acea roată nebună în care eram cufundată , așa că, din nou vreau să revin la viata sănătoasă și să o împărtășesc cu voi prin blogul meu „Obiectiv Bikini”.💪

 

Cred că toți avem libertatea și responsabilitatea de a decide cum vrem să ne trăim viața.  Pentru mine primul pas este să îmi spun : te iubesc și ai grijă de tine și apoi decide cum vrei să îți trăiești viața și să te bucuri de ea la maximDacă nu ești bine, nu te simți bine, nu ai echilibru, cum te poți bucura de viața pe care ți-o dorești pentru tine?

Vreau să ajut și alte femei să-și transforme obiceiurile și mentalitatea, să se simtă fantastic în corpul lor 😊 și să aibă o relație sănătoasă cu alimentele și cu corpul lor. Vreau ca mii de femei să înceapă să aibă grijă de ele, astfel încât să poată trăi și să se bucure de viața pe care și-o doresc. Cu conștientizare, decizie și bucurie.

Și știu că mediul nu ne ajută. Trăim într-o societate care ne împinge să avem un stil de viață dăunător. Să mănânci prost, să nu te miști să fii stresat … Să fii atent cu tine astăzi înseamnă să mergi un pic împotriva curentului, să ne revoltăm împotriva vieții nocive … Te alături rebeliunii?

 

Vrei să împărtășești această provocare cu mine?
De acum înainte, voi împărtăși cu voi tot ceea ce fac si informațiile utile pe care le voi afla pentru a-mi atinge obiectivul , vă voi spune ce exercițiu fac, cum mănânc … TOTUL !!!!

Sper că mă vei însoți și, apropo, accept și sfaturi, astfel încât ești invitată să împărtășești tot ce dorești în formularul de mai jos, pe email sau abonează-te gratuit 👇


Back To Top