Dieta cu apă

NutrițieLeave a Comment on Dieta cu apă

Dieta cu apă

Cum se face dieta cu apă

Apa este un element de bază pentru a menține sănătatea și bunăstarea organismului nostru. Un organism bine hidratat este mai flexibil, își îndeplinește funcțiile în mod optim și, prin urmare, te simți mai sănătos și plin de viață. Desigur, nu ne putem hrăni doar cu apă, deoarece organismul nostru are nevoie de mulți și diferiți nutrienți pe care apa nu îi furnizează și trebuie să fie incluși în dietă.

Acesta este motivul pentru care dieta cu apă nu constă în băutul apei în cantități industriale pentru a substitui alimentele, ci în modificarea obiceiurilor noastre atunci când consumăm apă și includerea lor într-o dietă sănătoasă și echilibrată. Dacă știm să ne hidratăm optim, putem pierde în greutate și să controlăm anxietatea de a mânca produse nerecomandate.

Beneficiile apei

Apa este foarte importantă pentru ca organismul nostru să funcționeze corect. Înainte de a ști cum să faci dieta cu apă, trebuie să știi beneficiile sale pentru organismul uman.

Scade oboseala

Apa ajută la eliminarea toxinelor produse de organismul nostru. Dacă nu sunteți suficient de hidratat, inima trebuie să muncească mai mult pentru a pompa sângele și a-l menține oxigenat, ceea ce duce la oboseală și iar oboseală.

Îmbunătățește digestia și constipația

Când sunteți hidratat corespunzător, rata metabolismului este crescută, adică alimentele se descompun corect, ajutând digestia și prevenind constipația.

Îmbunătățește durerile de cap și migrenele

În mod normal, principalul motiv pentru cefalee și migrene nepatologice este deshidratarea. Dacă bei suficientă apă, vei preveni multe dureri de cap sau le vei putea remite.

Îmbunătățește aspectul pielii

Apa ajută la refacerea celulelor pielii și o menține hidratată și elastică, oferindu-i un aspect neted, strălucitor, moale și luminos. Dacă sunteți bine hidratat, puteți combate simptomele îmbătrânirii, puteți îmbunătăți aspectul cicatricilor sau acneei.

Ajută la pierderea în greutate

În mod eficient, apa ajută la pierderea în greutate . Motivul este că apa ajută la eliminarea subproduselor de grăsime, a toxinelor și la prevenirea retenției de lichide. În plus, provoacă o senzație de plinătate care vă ajută în cazurile de anxietate alimentară, făcându-vă să pierdeți puțin pofta de mâncare. Dacă sunteți tentat să gustați alimente nesănătoase, beți un pahar cu apă.

Cum se face dieta apei - Beneficiile apei

Dieta cu apă

Important este să ne asigurăm că bem cantitatea de apă necesară hidratării corecte, împreună cu o dietă sănătoasă și echilibrată . Trebuie să rețineți că beneficiile acestei diete nu sunt imediate, va trebui să așteptați aproximativ 15 zile pentru a începe să vedeți rezultatele. Mai jos vă vom indica cum puteți urma această planificare pentru a vă recupera sănătatea și a vă purifica corpul. Beți un pahar cu apă cu 15 minute înainte de fiecare masă.

Cum se face dieta cu apă - Dieta cu apă

Sfaturi înainte de dietă

După cum puteți vedea, dieta cu apă constă dintr-o dietă echilibrată , incluzând toate alimentele posibile, dar cu stimulentul de a crea obiceiuri corecte de hidratare.

  • Alege produsele de sezon consuma mâncare fără mai puțini conservanți
  • Dacă doriți cu adevărat să pierdeți în greutate, trebuie să combinați dieta cu activitățile sportive de cel puțin 3 ori pe săptămână. Alegeți sportul care vi se potrivește cel mai bine, dar idealul pentru arderea grăsimilor este activitățile cardiovasculare, cum ar fi alergarea, înotul, ciclismul, aerobicul …
  • Este recomandabil să vă consultați cu medicul dvs. de încredere că aveți de gând să începeți o dietă. Explicați ce intenționați să faceți și el vă va sfătui cum să o faceți corect.
  • Dacă aveți un exces de greutate, vizitați medicul pentru a exclude o problemă metabolică.
  • O dietă dezechilibrată poate duce la probleme de sănătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top