Aviz Legal

În acest spațiu, utilizatorul poate găsi toate informațiile legate de termenii și condițiile legale care definesc relațiile dintre utilizatori și mine ca fiind responsabili pentru acest site web. Ca utilizator, este important să cunoașteți acești termeni înainte de a continua navigarea.

Teodora Cezara Coman în calitate de responsabil pentru acest site web, îmi asum angajamentul de a procesa informațiile utilizatorilor și clienților mei cu garanții depline și de a respecta cerințele naționale și europene care reglementează colectarea și utilizarea Date personale ale utilizatorilor mei.

Prin urmare, acest site web respectă strict Legea organică 15/1999, din 13 decembrie, privind protecția datelor cu caracter personal (LOPD) și Decretul regal 1720/2007 din 21 decembrie, cunoscut sub numele de Regulament de dezvoltare a LOPD. De asemenea, respectă Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice (GDPR), precum și cu Legea 34/2002, din 11 iulie, din Societatea informațională și serviciile de comerț electronic (LSSICE sau LSSI).

Condiții generale de utilizare

Aceste Condiții Generale reglementează utilizarea (inclusiv simplul acces) a paginilor web, a membrilor site-ului Teodora Cezara Coman , inclusiv conținutul și serviciile puse la dispoziție. Orice persoană care accesează site-ul, https://obiectivbikini.ro/ („utilizator”) este de acord să se prezinte la Condițiile generale în vigoare în fiecare moment al portalului https://obiectivbikini.ro/ .

Datele personale pe care le colectez și cum le fac

Citiți Politica de confidențialitate.

Angajamente și obligații ale utilizatorilor

Utilizatorul este informat și acceptă faptul că accesul la acest site web nu implică, în niciun fel, începutul unei relații comerciale cu Teodora Cezara Coman . În acest fel, utilizatorul este de acord să utilizeze site-ul, serviciile și conținutul acestuia fără a contraveni legislației actuale, bună-credință și ordine publică.

Utilizarea site-ului este interzisă, în scopuri ilicite sau dăunătoare, sau care, în orice mod, poate provoca pagube sau împiedică funcționarea normală a site-ului. În ceea ce privește conținutul acestui site web, este interzis:

 • Reproducerea, distribuția sau modificarea sa, totală sau parțială, cu excepția cazului în care aveți autorizația mea de proprietar legitim;
 • Orice încălcare a drepturilor furnizorului sau ale mele în calitate de proprietar legitim;
 • Utilizarea sa în scopuri comerciale sau publicitare.

Atunci când utilizează site-ul, https://obiectivbikini.ro/ , utilizatorul se angajează să nu efectueze  nicio conduită  care ar putea deteriora imaginea, interesele și drepturile antrenorului și expertului în obiceiuri sănătoase sau ale terților Teodora Cezara Coman sau care ar putea deteriora, dezactiva sau supraîncărca portalul https://obiectivbikini.ro/ sau poate preveni, în orice fel, utilizarea normală a web-ului.

Cu toate acestea, utilizatorul trebuie să fie conștient de faptul că măsurile de securitate ale sistemelor informatice de pe Internet nu sunt în totalitate fiabile și, prin urmare, https://obiectivbikini.ro/ nu poate garanta absența de malware sau alte elemente care ar putea produc modificări în sistemele informatice ale utilizatorului (software și hardware) sau în documentele și fișierele electronice ale acestora, deși pun toate mijloacele și măsurile de securitate necesare pentru a evita prezența acestor elemente dăunătoare.

Măsuri de securitate

Datele cu caracter personal comunicate de utilizator lui Teodora Cezara Coman pot fi stocate în baze de date automatizate sau nu, a căror proprietate corespunde exclusiv Teodora Cezara Coman , asumându-și toate măsurile tehnice, organizatorice și de securitate. care garantează confidențialitatea, integritatea și calitatea informațiilor conținute în conformitate cu prevederile reglementărilor actuale privind protecția datelor. Comunicarea între utilizatori și https://obiectivbikini.ro/ utilizează un canal securizat și Datele transmise sunt criptate datorită protocoalelor https, prin urmare, garantez cele mai bune condiții de securitate, astfel încât confidențialitatea utilizatorilor să fie garantată.

Platforma de soluționare a conflictelor

De asemenea, pun la dispoziția utilizatorilor platforma de soluționare a litigiilor furnizată de Comisia Europeană și disponibilă la următorul link:  http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Drepturi de proprietate intelectuală și industrială

În virtutea dispozițiilor articolelor din Legea cu privire la proprietatea intelectuală, reproducerea, distribuția și comunicarea publică, inclusiv metoda sa de punere la dispoziție, a întregii sau a unei părți din conținutul acestui site web, în ​​scop comercial, pe orice suport și prin orice mijloace tehnice, fără autorizarea Teodora Cezara Coman . Utilizatorul se angajează să respecte drepturile de proprietate intelectuală și industrială deținute de Teodora Cezara Coman .

Utilizatorul știe și acceptă faptul că întregul site web, care conține fără limitare textul, software-ul, conținutul (inclusiv structura, selecția, aranjarea și prezentarea acestora) podcast, fotografii, material audiovizual și grafică, este protejat de mărci comerciale, drepturi a drepturilor de autor și a altor drepturi legitime, în conformitate cu tratatele internaționale la care România este parte și cu alte drepturi de proprietate și legi ale României.

În cazul în care un utilizator sau un terț consideră că a fost încălcată drepturile legitime de proprietate intelectuală prin introducerea anumitor conținut pe web, acesta trebuie să notifice această circumstanță Teodora Cezara Coman , indicând:

 • Datele personale ale titularului părții interesate a drepturilor care ar fi fost încălcate sau indică reprezentarea cu care acționează în cazul în care revendicarea este prezentată de un terț, altul decât partea interesată.
 • Indicați conținutul protejat de drepturile de proprietate intelectuală și locația acestora pe web, acreditarea drepturilor de proprietate intelectuală indicate și o declarație expresă în care partea interesată este responsabilă pentru veridicitatea informațiilor furnizate în notificare.

Linkuri externe

Paginile web https://obiectivbikini.ro/ oferă link-uri către alte site-uri web și conținut care sunt deținute de terți precum:

 • Conținut de pe alte bloguri

Excluderea garanțiilor și responsabilă

Teodora Cezara Coman nu acordă nicio garanție și nu este răspunzătoare, în niciun caz, de daune de orice fel care ar putea provoca:

 • Lipsa disponibilității, a menținerii și a funcționării efective a site-ului, a serviciilor și conținutului acestuia;
 • Existența în conținut a programelor malware, dăunătoare sau dăunătoare;
 • Utilizarea ilicită, neglijentă, frauduloasă sau contrară a prezentei notificări legale;
 • Lipsa legalității, calității, fiabilității, utilității și disponibilității serviciilor furnizate de terți și puse la dispoziția utilizatorilor pe site-ul web.
 • Furnizorul nu este răspunzător în nicio circumstanță pentru daunele care pot rezulta din utilizarea ilegală sau necorespunzătoare a acestui site.

Legea aplicabilă și jurisdicția

În general, relațiile dintre antrenorul Teodora Cezara Coman și expertul în obiceiuri sănătoase cu utilizatorii serviciilor lor telematice, prezente pe acest site web, sunt supuse legislației și jurisdicției spaniole și instanțelor TEIA.

Contact

Dacă vreun utilizator are întrebări cu privire la aceste condiții legale sau orice comentariu pe portalul https://obiectivbikini.ro/ , vă rugăm să accesați teodora@obiectivbikini.ro

Avizul legal a fost actualizat pentru ultima dată pe 01-01-2020.

Back To Top